Samfund

Dyreværnet får ny direktør

Henrik Knaack. Foto: Katja Lund Sohl.

Fra 15. maj sætter Henrik Knaack sig i direktørstolen hos Dyreværnet

Henrik Knaack ser frem til sit nye job:

”Jeg har stor respekt for det arbejde, som de ansatte og frivillige i Dyreværnet yder. Noget, jeg blandt andet selv har oplevet på tæt hold, da vi adopterede en hund for nogle år siden. Det er et privilegium at kunne være med til at kæmpe kæledyrenes sag, og jeg glæder mig til at blive en del af en stærk og velfungerende organisation” siger Henrik Knaack.

Henrik har arbejdet professionelt med ledelse og udvikling af virksomheder uafbrudt siden 1988.

Hans fortid er fra medieindustrien, bl.a. som direktør for de største kommercielle radiostationer i Danmark The Voice, Pop FM, Radio 2 m.fl.

De seneste 12 år har han brugt på at rådgive små og mellemstore virksomheder omkring udvikling af disse.

Herudover har han siddet i bestyrelser for bl.a. Danmarks førende 3D-print virksomhed Prototal Damvig og Taastrup Realskole.

Den afgående direktør Rikke Christensen-Lee bliver i Dyreværnet som chef for Dyreklinikken, Frynse klinikkerne og dyrlægerne.

”Jeg ser frem til at kunne fokusere på mine kompetencer som dyrlæge og udvikling af især Dyreværnets behandling af de svageste borgeres kæledyr. Det er et vigtigt og overset område, og selvom vi allerede er godt i gang med vores tre Frynseklinikker, er der et stort potentiale for at løfte dyrevelfærd blandt danske kæledyr i denne målgruppe” udtaler Rikke.

Dyreværnet, som er blandt verdens fem ældste dyreværnsorganisationer, kæmper hver dag for at alle kæledyr i Danmark skal have et godt hjem.

Kommentarer