Magaxin

Kender du Kensington? Deres pc-tilbehør øger din sikkerhed

Artiklen er sponsoreret

Vækker navnet ”Kensington” nogle minder? Det er ikke et stort navn som Apple, Dell eller Microsoft. Og bevares: Kensington laver da heller ikke computere. Men de laver godt nok it-udstyr, du finder i mange kontormiljøer. De har et bredt produktmix, da de såvel laver dockingstationer som kabellåse til flere slags computere, privatlivsfiltre til computerskærme samt bæretasker til dine bærbare pc’er.

Få en desktop-oplevelse på en bærbar med en dockingstation

Det kan nemt være Kensington, du skal finde kontorets nye dockingstationer hos. De har flere typer af dockingstationer, og med dem kan du forbinde en masse enheder med hinanden og gøre ansattes arbejde langt lettere, mere bekvemt og sandsynligvis også mere ergonomisk. Den bedre ergonomi oplever ansatte, da de via dockingstationer kan få en desktop-oplevelse, selvom de kun har bærbar.

Nå en højere grad af fysisk sikkerhed med kabellåse til computere

Som sagt har Kensington også kabellåse til computere, der bl.a. giver stationære enheder en højere grad af fysisk sikkerhed. Og hvis dine enheder er fysisk sikre, så de ikke er lige til at stjæle, så vil det også medføre øget datasikkerhed. Bryder nogen ind på kontoret om natten, og de ikke har udstyret til at bryde låsen, må de enten prøve at tilgå computerens data på stedet – eller opgive og gå hjem.

Sæt et privatlivsfilter fra Kensington på skærmen

Hvad angår datasikkerhed, laver Kensington også privatlivsfiltre. Filtrene sætter du på din skærm, hvor de så gør det svært for sidemanden på toget eller flyet at se, hvad du har gang i. Nu er det ikke fordi, at de giver fuld beskyttelse, for andre skal bare se på skærmen fra den rette vinkel for at vide, hvad du har gang i. Men de gør det lidt sværere for andre at se tingene på din skærm ”ved et uheld”.

Kommentarer